Brev fra Shelf Energy LLC vedr. status på driftskontoer hos kunderne, kommer snart..læs mere her

Brev fra Shelf Energy LLC vedr. status på driftskontoer hos kunderne, kommer snart..læs mere her

Som vi lige har fortalt i det nyhedsbrev der blev gensendt her d.25-11-20, vil alle kunder hos Shelf Energy modtage en opgørelse på deres aktuelle driftskonto status og hvad der skal gøres når du modtager den indenfor nærmeste tid.

  1. Shelf vil have alle til at nulstille kontoen, dette gøres ved at indbetalt i.h.t. den vejledning der følger med, når man laver en overførelse så skal afsender bære alle omkostninger på den måde skulle det gerne være det beløb som der står i minus på kontoen der også går ind hos Shelf så man er i nul.
  2. Hvis man har projekter, som i en længere periode mere end 12 mdr. ikke har kunne tjene nok penge til at betale for driften på kilderne, og det ikke ser ud til at blive bedre pga. markedet også selv tingene ser ud til at blive bedre i 2021, så vil der for en del af projekter stadig være udfordringer med at kunne tjene nok penge til også at kunne udbetale en fornuftig forrentning til alle medejerne.
  3. Skulle nr. 2 være tilfældet, så vil vi anbefale at man overvejer nøje om man tror på tingene kan vende og hvis de gør så stadig skabe en god og sund forretning. Hvis ikke dette er tilfældet, vil vi anbefale at man overvejer at udtræde af de projekter der ikke ser ud til at være økonomisk sunde at fortsætte i, der står i brevet hvad det vil koste pr. procent man ejer i en kilde for at udtræde, dette beløb skal tillægges det man skylder på driften.
  4. Har man evt. spørgsmål, så er der mails til både Tom og Stacey hos Shelf, som står klar til svare på disse.
  5. Det er selvfølgelig træls at markedet har udviklet som det har, med oliekrisen, handelskrige, Covid-19 samt at Shelf har haft svært ved at holde de budgetter som de selv har udarbejdet ved projektstart og løbende...alle disse ting har bragt projekterne ud i den perfekte storm, dog med lys for enden af tunnelen.

Der er et billede nedenunder af hvordan brevet der bliver sendt ud til jer via e-mail ser ud.