G&F Oil inc. – Ritchie projekter – status -opdateret 21-2-20

21. februar 2020: G&F Oil inc. – Ritchie projekter – status -opdateret 21-2-20

21-2-20- Vedr JOA er

Vi mangler lige et dokument, nemlig en LOA (letter of agreement) som skal vedhæftes i den mail der skal sendes ud til alle, når vi har denne begynder vi at sende mails ud med vejledning om hvad der skal gøres, vi regner med primo næste uge.

God weekend

17-2-20

Vi skal hjælpe G&F Oil inc. med at udfylde de JOAer (Joint Operating Agreements) som alle investorer skal godkende og underskrive, da vores danske, navne,vejnavne m.m. godt kan drille amerikaner lidt, så har de spurt om vi ikke vil hjælpe med at indsætte alle vigtige informationer i disse dokumenter. Hvilket vi har sagt ja til, vi forventer alle er lavet ultimo denne uge, når dette er klar blive alle adviseret via email, her i vil det fremgå hvad der skal gøres fra investors side af.

Mvh. TEX  OIL COMPANY

13-2-20

Seneste nyt fra G&F vedr. planlagt arbejde og godkendelse af budget.

Jann has had the flu for 5 days so we don’t have the AFE write up, JOA’s or assignments ready to send to you. I did talk to the previous operator(John Rainwater). He said he met you in Graham when y’all visited. He had the old pay decks for the Ritchie #1 and Ritchie Waterflood. This is huge help for us as Wayne could not find any of the paperwork. It appears the NRI’s are in the 76-77 range. I am having this double-checked but I imagine this is going to be correct. I will try to get you the paperwork as soon as possible as I know you need that to get your investors to put up the money and I need the money before I start the reworks.

Note. Som i kan læse er Jann nede med influenza har været det i de sidste 5 dage, og hun er den som beregner alle budgetter og laver de juridiske dokumenter m.m. så lidt uheldigt men sygedom er man ikke selv herre over. Som i også kan læse har Gary fået de sidste vigtige detaljer på plads ved NRI, som er den der bestemmer hvor meget af omsætningen der skala betales til mineral ejerene, så denne information er yderst vigtig og Gary kunne ikke få oplyst dette af Wayne som i kan læse, men til gengæld af den tidligere ejere John R, som vi mødte på en restaurant på vores besøg tilbage i marts 2019.

Gary lover at få alle ting på plads så snart Jann er tilbage på arbejde, og han er godt klar alle er ivrige efter at komme i gang, men alt det skriftlige og tekniske skal være på plads inden JOAen og nye kontrakter kan sendes ud til alle.

Så snart de er klar, får vi alt over til os og dette sendes ud til alle med det samme.

Mvh. TEX OIL COMPANY

5-2-20

Til alle investorer

G&F Oil, forventer at kunne sende de nødvendige dokumenter til os i næste uge. dvs. ny operatør aftale, renoverings budget m.m.

Så snart vi har disse klar, så sender vi en mail ud til alle med en vejledning i ved der så skal ske/gøres fra jeres side af.

Mvh. TEX OIL COMPANY