G&F Oil inc – Ritchie projekterne – Renoverings budget er nu klar + Texas Shallow oil har fået godkendt deres P5, dermed udskiftes de som operatør permanent

30. januar 2020: G&F Oil inc – Ritchie projekterne – Renoverings budget er nu klar + Texas Shallow oil har fået godkendt deres P5, dermed udskiftes de som operatør permanent

Som det fremgår af det budget som Gary Giles, har udarbejdet er det planlagte arbejde udlagt i flere faser, for at bevare overblikket.

Dem som skal deltage i disse udgifter er de investorer der har normal ejerskab (Working Interest), dette arbejde der skal udføres at det som kaldes lease saving work dvs. at dette skal udføres for at redde projektet og bibeholde retten til at være på området.

Vi regnet på udgiften per procent ejerskab man har i Ritchie Wateflood unit, og opdelt dette i de enkelte faser som er planlagt p.t.

Fase 1 :  508,00 USD pr. procent ejerskab

Fase 2 : 269,00 USD pr. procent ejerskab

Som tingene ser ud p.t. vil det samlet set koste 777,00 USD pr. procent man ejer, for at kunne få bragt projektet i god stand og i fuld produktion.

*Vælger med ikke at deltage i disse udgifter, er er man ude af projektet og investeringen er tabt. Der vil komme en mail ud til alle med en deadline for at komme med sin beslutning, denne indeholde en cut-off dato når dette er nået og man ikke har taget stilling betragtes det som et NEJ til at deltage og man er ude, så hold godt øje med deres mail i den kommende tid, vi oplyser på hjemmesiden når mailen er sendt ud.

Vi skal arbejde målrettet, tid er lig med penge lige nu og jo hurtigere alle stemmer og arbejder sammen med indbetalinger m.m. jo hurtigere kan Gary Giles påbegynde arbejdet.

Vi er tæt på at dette bliver en vellykket forretning, selv om vejen hertil har været lang og hård for alle.

Mere nyt følger...

 

Mvh. TEX OIL COMPANY