Vigtig info: Shelf Energy LLC – overtager selv administrationen og kommunikationen fremover med kunderne

Vigtig info: Shelf Energy LLC – overtager selv administrationen og kommunikationen fremover med kunderne

Til alle kunder hos Shelf Energy LLC.

Som alle nok har lagt mærke til har olieselskabet selv sørget for at fremsende de månedlige afregningsbilag /Settlement Statements i en længere periode via deres bogholder i USA.

Dette fortsætter, og samtidigt er vi blevet enige om for at gøre tingene mere direkte og kun et bindeled, så overtager de også projektnyt opdateringer, hvilket vil blive gjort via kvartalsvis rapport som sendes direkte ud til alle via e-mail. Grunden til at vi kommet frem til denne model, er at vores måde at køre afregningerne og kommunikation m.m. ikke passer godt ind i olieselskabet måde at køre deres administration på. Hvilket giver en del ekstra arbejde for dem og omkostninger, hvilket i længden ikke er holdbart, så for at spare tid og penge har vi valgt denne måde at gøre tingene på i fremtiden.

Dette betyder at har man spørgsmål til sine projekter eller afregninger, eller skal indbetale penge på sin driftskonto m.m. så skal man rette direkte henvendelse til Shelf Energy LLC, hvor både Tom & Stacey vil stå klar til at hjælpe eller svare på spørgsmål.

Er men ikke så god til engelsk, vil google translate være et godt værktøj til at oversætte med, vi bruger den selv en del og det er udmærket til formålet. Denne oversætter kan du finde ved hjælp af linket nedenunder.

https://translate.google.com/?hl=da#view=home&op=translate&sl=da&tl=en

 

Shelf Energy LLC kontakt oplysningerne finder du herunder.

Petroleum Tower,

3639 Ambassador Caffery Pkwy #202,

Lafayette, LA 70503

kontaktoplysninger: klik her

 

Med venlig hilsen

TEX OIL COMPANY