VIGTIGT! – Afkast for marts måned + udarbejdelse af amerikanske selvangivelse for indkomståret 2019 og frem – DEADLINE

27. marts 2020: VIGTIGT! – Afkast for marts måned + udarbejdelse af amerikanske selvangivelse for indkomståret 2019 og frem – DEADLINE

BASA Resources inc:

bilag blive sender ud via email, udbytte udbetales via os.

Shelf Energy LLC:

Operatøren står for udbetaling af udbytte fra og med marts måned 2020 of frem, deres bogfører er ved sætte deres system op sådan at de sender bilag til hver enkelt kunde fra og mad marts måned og frem. Dette betyder at alt hvad der angår bilag og afregning fremover kommer direkte fra operatøren og ikke os, mangler med et bilag eller en overførelse så skriver man direkte til Shelf Energy LLC.

G & F Oil inc;

Har står vi indtil videre for udbetaling af udbytte, samt fremsendelse af bilag hver måned, dette kommer dog til at ske via mail og ikke længere via kundesiden, så vi videresender de bilag vi modtager direkte til hver kunde.

R J Tax Consulting - Amerikansk selvangivelse !

Dette er vores bogfører i USA, som vi har arbejdet med i mange år nu, der har været del manglende betaling fra kunder for det udførte arbejde, specielt for 2016,2017 og 2018 selvangivelserne. Derfor er det blevet besluttet alle skal give besked senest mandag d. 6 april 2020 om de stadig ønsker at bruge vores bogholder eller om de har deres egen i USA, herfra vil vi kunne danne os et overblik over hvem der fortsætter.

Hvis man ønsker at fortsætte så skal man sende alle sine købs kontrakter til bogføreren, på nessagency@hotmail.com

Sådan at man får fuld udbytte af sine afskrivninger, dette gælder også afregningsbilag lige meget om der har været positiv eller negativ´t udbytte for året, disse sendes frem inkl. kontrakt det efterfølgende år i januar måned, i år bliver det dog senest 6. April 2020, men fra 2021.

Prisen for bogføring og udarbejdelse af den årlige 104oNR selvangivelse er på 625,00 USD, og betales til vores konto som vi har lavet og så sørger vi får at bogføreren bliver afregnet, vi fremsender faktura til den enkelte kunde.

Det er vigtigt at De giver besked inden deadline, så vi kan få styr på hvem der skal have lavet selvangivelse via os nu og i fremtiden. Denne aftale gælder også hvis du er kunde i vores andet olieselskab "EnerGyne Resources"

Husk det er lovpligtigt at indsende selvangivelse i USA, lige som i Danmark også selv om man ikke bor i landet.

 

På forhånd tak

TEX OIL COMPANY & EnerGyne Resources