Samarbejdspartnere

Samarbejds-partnere

Texas Shallow Oil & Gas LLC,

Blev etableret i august 2014 i Graham Texas. Deres ekspertiseområde er i udforskning af reserver og boring af nye kilder i det nordlige Young County (Texas). Deres fokusområde er Gun Sight Oil Sands formationerne, der løber igennem det meste af det nordlige Young County. I dette område er man i stand til at øge olieproduktionen gennem udnyttelsen af vandflods teknik (Waterflooding).

Texas Shallow Oil and Gas er godkendt som operatør og er forsikret til at være operatør for ikke-operatører. I øjeblikket er de i færd med at opkøbe leases (områder) og genindtrædesom ejer og operatøre, så de kan genåbne gamle kilder og starte produktionen igen, for at opnå en god fortjeneste til deres kunder. De overvåger alt feltarbejde, boring, færdiggørelse af felterne til produktion m.m. de har selv udstyr og mandskab til at fortage det meste af arbejdet på egen hånd hvilket spare kunderne for mange omkostninger, ved ikke at skulle bruge eksterne firmaer.

Texas Shallow Oil & Gas er en erfaren operatør. Hvad dette betyder for dig, er at der kun er ét firma, der sørger for kilderne fra start til slut.

Da de er operatør, håndterer de alle aspekter af boring, produktion, drift og vedligeholdelse. Hvilket betyder, at alt hvad du skal gør, er at slappe af og modtage dine månedlige indtægter som udbetales i samarbejde med din administrator TEX OIL COMPANY. https://www.texasshallow.com/

Shelf Energy LLC

Shelf Energy blev stiftet i 2007 med det formål at identificere gode kvalitets projekter, med lav risiko indenfor olie- og gas. Shelf Energy består af en gruppe af erfarne fagfolk med kendskab indenfor geologi, geofysik, teknik, boring, jord, opkøb, færdigbyggede produktionsanlæg i hele Syd Louisiana og den Mexicanske Golf. Shelf Energy website »

G&F OIL, inc.

Etableret i 1982, G & F Oil, Inc., er en lille uafhængig olie og gas operatør beskæftiget med efterforskning og produktion, . De er p.t. operatør for ca. 100 kilder, hvor de står for den daglige drift, alle kilderne ligger i Texas. Alle deres kilder ligger i en trekant fra Fort Worth til Wichita Falls til Abilene og tilbage.

G & F Oil, Inc., har en fremragende statistik indefor sikkerhed og miljø, hvilket er et must indenfor denne branche og noget man ikke kan tage let på. Når de borer sætter de altid sikkerheden først, samt at beskytte alle dele af miljøet. G&F Oil website »

BASA Resources inc.

BASA Resources Inc. er en privat virksomhed grundlagt i begyndelsen af 1989 af Michael N. Foster, Jr. og Lary D. Knowlton. Er et Dallas baseret selskab, med månedlige produktion på ca. 375.000 tønder råolie, rangerer som den 23. største private olieproducent i USA og blandt top 20 af de mere end 8.400 producenter af olie indenfor staten Texas. BASA er en af de hurtigst voksende olieselskaber i Texas, på grund af dets 20 % gennemsnitlig årlig vækst indenfor produktion siden 1997, i øjeblikket ejer og driver selskabet cirka 3.400 brønde placeret i 2 stater på tværs af mere end 100 forskellige områder. Basa Resources website »

Nykredit - Bank
Domkirkepladsen 1
8000 Århus C

Telefon: +45 44 55 61 82
Kontaktperson: Trine Vind Kristensen

EastWest Bank - Houston
1027 Blalock Rd.
Houston, Texas 77055

Telefon: 001-713-325-5252
Kontaktperson: Alex Chang - Branch Manager

Revision i DK:


Kvist & Jensen Grenaa

Statsautoriserede Revisorer A/S

Østerbrogade 16, 8500 Grenå
Statsautoriseret revisor, partner

Web: http://kvistjensen.dk/grenaa/
Kontaktperson: Bo Andersen

Bogføring i USA:

Ness Agency - RJ Tax Consulting
431 East Rooney st.
Appleton, Minnesota 56208

Telefon: 001-320-297-9079
Kontaktperson: Roxanna Ness